Πραγματική αίσθηση ηρεμίας στα Δωμάτια Μπιζάς, Πάρος

Πάρος Ενοικιαζόμενα Δωμάτια
Επιλέγοντας για τις διακοπές σας στην Πάρο τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μπιζάς, απολαμβάνετε την ομορφιά και τη γαλήνη του πανέμορφου κήπου τους, ενώ βρίσκεστε μόνο μερικά λεπτά απόσταση από το ζωντανό κέντρο της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης Παροικίας.

Τα δωμάτια του πρώτου ορόφου έχουν θέα πίσω στο βουνό ενώ από τα μπροστινά μπαλκόνια ατενίζετε την θάλασσα. Τα δωμάτια του ισογείου έχουν βεράντες που ανοίγουν στον καταπράσινο κήπο.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μπάνιο, τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο και κάποια έχουν και μάτια για ελαφρύ μαγείρεμα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν κοινόχρηστο καθιστικό με τηλεόραση και φυσικά απεριόριστη χρήση του κήπου! Όλα τα δωμάτια και το καθιστικό έχουν ασύρματη σύνδεση στο Ίντερνετ.

Το πάρκινγκ είναι εύκολο γιατί η περιοχή δεν είναι πολυσύχναστη. Επίσης στα 3 λεπτά με τα πόδια υπάρχει στάση, από όπου περνάνε 3 γραμμές λεωφορείου. Το λιμάνι είναι στα δέκα λεπτά περπάτημα – από όπου μπορείτε να πάρετε καΐκι προς τις παραλίες Κριός και Μαρτσέλλο. Η κεντρική παραλία της Παροικιάς, τα Λιβάδια, βρίσκεται στα 15 λεπτά περπάτημα.

Ο ιδιοκτήτης στα ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κώστας Μπιζάς, ανήκει σε μία από τις πιο παλιές οικογένειες της Πάρου και κατέχει πολύ καλά την τέχνη της φιλοξενίας. Διακοπές στην Παροικιά σε ένα αυθεντικό Παριανό περιβάλλον.

Τηλ. +30 22840 24990 – Κιν. +30 6945 405315
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Μπιζάς, Παροικία Πάρος Κυκλάδες

Παροικία, Πάρος Κυκλάδες

Παροικία, η πρωτεύουσα της Πάρου